Aktuális

Workshop a győri Kamarában

2017.03.14-én a Cothec szakmai workshopot, üzleti reggelit szervez a Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamarával közösen az energetikai szakreferens szolgáltatásról, melynek keretében részletes tájékoztatást kaphatnak az energetikai szakreferens alkalmazásának követelményeiről és az energetikai szakreferensek tevékenységéről.​

Energetikai szakreferens szolgáltatás

Az 2016. december 21-én hatályba lépett 393/2016. (XII. 5.) Korm. rendelet értelmében a gazdálkodó szervezetek energetikai szakreferens igénybevételére kötelezettek egy meghatározott energiafogyasztás felett.
Cothec minősített energetikai auditor vállalatként vállalja az energetikai szakreferens szolgáltatás ellátását is.

Ismerje meg tájékoztatónkat, ajánlatunkat!

Cothec: mozgalmas ősz

Idén ősszel folytatódtak a szakmai rendezvények, konferenciák, melyeken a Cothec Kft. előadóként és kiállítóként részt vett. Ennek támogatására számos szaklapban jelentettünk meg PR-cikket, hangsúlyozva az energetikai auditor szerepünket.​

Új tulajdonosa van a Cothec Kft-nek

2016. január elsejével egy cégcsoporton belüli átruházás keretében a Cothec Kft. 100%-os tulajdonosa immár az osztrák Cofely Holding GmbH. Vállalatunk, melyet a tavalyi évben Üzleti Etikai Díjjal jutalmaztak és immár harmadik évben nyeri el az Energiahatékony Mentor Vállalat díjat, örömmel néz a változások elé, bízva abban, hogy a tulajdonosi struktúra átalakulása még nagyobb hatékonyságot jelent majd.

Üzleti Etikai Díjat kapott a Cothec Kft

Üzleti Etikai Díjat kapott a győri székhelyű Cothec Energetikai Üzemeltető Kft. munkája elismeréseként. A díjat minden évben annak a vállalatnak ítélik oda, aki mindennapi munkájában elkötelezetten törekszik arra, hogy vállalati ügyfelei körében elterjedjék és erősödjék a fenntartható fejlődés iránti felelősségvállalás.

Új ipari projektjeink

A Cothec elmúlt időszakban több ipari projektjét valósította meg eredményesen. Fűtési és világításkorszerűsítési munkáink mellett több energiahatékonysági auditot végeztünk, egy KEOP pályázathoz pedig 300 felmérés elkészítésében és koordinálásában vettünk részt.

Oldalak